15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkkokt scampi
1 pkCoop Sødmetomater
1 pkCoop plommetomater
1 pkgule tomater
1 stkCoop agurk
2 pkCoop Mozzarella (fersk)
1 håndfullfrisk basilikum
1 ssCoop olivenolje med sitron
Kjapt cheesy hvitløksbrød:
1 stkCoop Baguette rustique
100 gsmør
3 feddCoop hvitløk
1 ssfrisk bladpersille (finhakket)
1 håndfullCoop revet quattro 4 oster
Fremgangsmetode
Italiensk sommersalat
Vask og tørk tomater og agurk, og tørk godt av. Skjær tomatene i båter, og agurken i skiver.
Tre scampien på spyd, og grill på direkte varme et par minutter på begge sider, til gjennomvarme.
Legg tomater, agurk og basilikumblader på et fat. Riv den ferske mozzarellaen i biter, og fordel over grønnsakene. Legg over den grillede scampien, og ringle over olivenolje.
Servér med cheesy hvitløksbrød.
Kjapt cheesy hvitløksbrød
Del baguetten i to på langs, uten å steke den først.
Press hvitløk, finhakk bladpersille, og rør sammen hvitløk, bladpersille, smør og revet ost.
Smør et generøst lag med hvitløkssmør over baguettene, og stek på bakepapirkledd stekeplate på 200 grader, i ca. 15 minutter.
La brødet avkjøle seg litt, og del så i skiver.
Servér lune, til salaten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆