reker og scampi
Pasta med scampi og chili
Pasta er kjapp og populær middag, og med store, saftige scampi og en deilig fløtesaus til, er det festmat på under en halvtime.
20min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
200 gtagliatelle (tørr)
1 stkchili (rød, skåret i tynne skiver)
2 feddhvitløk (skåret i tynne skiver)
200 gscampi (ferdigkokte)
3 dlkremfløte
en halv stksitron (finrevet skall)
1 klypesalt og pepper
2 sssmør
1 dæsjfrisk persille
Fremgangsmetode
Kok pasta som anvist på pakken. Salt og pepre kongerekene.
Skjær chili og hvitløk i tynne skiver og ha dette i panna med litt smør.
La dette surre noen minutter under omrøring. Tilsett fløte og kok opp. Tilsett scampi. Finriv sitronskall og ha i retten. Vend pastaen i sausen og pynt med frisk persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆