reker og scampi
Pasta med scampi og chili
Pasta er kjapp og populær middag, og med store, saftige scampi og en deilig fløtesaus til, er det digg middag på under en halvtime.

15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
200gtagliatelle (tørr)
200gscampi (ferdigkokte)
1klypesalt og pepper
1stkchili (rød, skåret i tynne skiver)
2feddhvitløk (skåret i tynne skiver)
2sssmør
3dlkremfløte
en halvstksitron (finrevet skall)
1dæsjfrisk persille
Fremgangsmetode
Kok pasta som anvist på pakken.
Salt og pepre scampien.
Skjær chili og hvitløk i tynne skiver og ha dette i panna med litt smør.
La dette surre noen minutter under omrøring. Tilsett fløte og kok opp. Tilsett scampi. Finriv sitronskall og ha i retten. Vend pastaen i sausen og pynt med frisk persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆