reker og scampi
Reker ceviche
Ceviche er en søramerikansk rett med rå fisk eller sjømat, som marineres i noe syrlig, gjerne i sitrussaft. Prøv med reker med knasende sprø nachochips til. Det er superfriskt og deilig som forrett eller en lett lunsjrett.

20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250greker (renset)
1stkstor rødløk (finhakket)
2stktomater (i terninger)
1stkrød chili
en halvdlhakket koriander
2ssolivenolje
en halvtssalt
en halvtsappelsinsaft
1stkavokado i terninger
Fremgangsmetode
Bland sammen ingrediensene. Server gjerne cevichen i små drikkeglass. Passer godt som forrett sammen med tortilla-chips, eller som en del av en buffet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆ ▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆