Til hovedinnhold
reker og scampi

Sommerruller med scampi og grønnsaker

Ferske vårruller er så digg. De skal ikke stekes, men fyllet skal rulles i rispapir. Fyll dem med rå grønnsaker og gjerne med scampi som her. De er knasende sprø og friske. Kanskje ikke så rart at de også kalles sommerruller.

Sommerruller med scampi og grønnsaker, servert på hvitt firkantet fat, med sweet chilisaus i bakgrunnen.

2min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

12platerrispapir

24stkscampi (ferdigkokte, økologiske )

2ssmaisolje

6sssoyasaus

1stkagurk

3stkgulrøtter

100gbønnespirer (friske el. hermetiske)

1dlhakket koriander

1dlhakket basilikum

1nevefriseesalat

2dlsøt chilisaus

Fremgangsmetode

Rens rekene, stek dem raskt i olje og soyasaus.
Kutt agurk og gulrøtter i fyrstikktynne strimler.
Bløtlegg rispapiret etter anvisning, fyll rullene med reker, grønnsaker, bønnespirer, friske urter og salat.
Rull sammen, server med chilisaus og litt ekstra soyasaus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit