skalldyr
Krabbetoast
Krabber er faktisk best om høsten, og det delikate kjøttet passer perfekt i en påleggssalat på sprø smørstekt surdeigsbrød. Ekstra godt blir det med et dryss revet Østavind!

15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Krabberøre:
200 grenset krabbekjøtt
1 stilkstangselleri
1 stkvårløk
2 ssmajones
1 tsdijonsennep
1 tssitronsaft
en halv tssalt
1 klypenykvernet pepper
Toast og topping:
4 skiversurdeigsbrød (eller landbrød)
25 gsmør til steking
100 gTine østavind
3 ssgressløk
1 tschiliflak
1 stksitron
4 sssriracha
Fremgangsmetode
Krabberøre
Skjær stangselleri i tynne skiver og finsnitt vårløk.
Bland krabbekjøtt, selleri og vårløk i en bolle.
Rør inn majones, sennep og sitronsaft.
Smak til med salt og pepper.
Toast og topping
Stek brødskivene gylne og sprø i litt smør.
Fordel krabberøren på den varme toasten.
Topp med revet ost, gressløk, chiliflak og nykvernet pepper.
Server med sitronskiver og sriracha.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆ ▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆