Til hovedinnhold
skalldyr

Krabbetoast

Krabber er faktisk best om høsten, og det delikate kjøttet passer perfekt i en påleggssalat på sprø smørstekt surdeigsbrød. Ekstra godt blir det med et dryss revet Østavind!

Krabbetoast på brunt fat med en skål med krabberøre, saus og øst på siden

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Krabberøre:

200grenset krabbekjøtt

1stilkstangselleri

1stkvårløk

2ssmajones

1tsdijonsennep

1tssitronsaft

en halvtssalt

1klypenykvernet pepper

Toast og topping:

4skiversurdeigsbrød (eller landbrød)

25gsmør til steking

100gTine østavind

3ssgressløk

1tschiliflak

1stksitron

4sssriracha

Fremgangsmetode

Krabberøre

Skjær stangselleri i tynne skiver og finsnitt vårløk.
Bland krabbekjøtt, selleri og vårløk i en bolle.
Rør inn majones, sennep og sitronsaft.
Smak til med salt og pepper.

Toast og topping

Stek brødskivene gylne og sprø i litt smør.
Fordel krabberøren på den varme toasten.
Topp med revet ost, gressløk, chiliflak og nykvernet pepper.
Server med sitronskiver og sriracha.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen