15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
12 stkkrabbeklør
2 dlcrème fraîche
2 sssitronsaft
1 sssort pepper (knust)
3 feddhvitløk (knuste)
1 ssolivenolje
en halv stkbrokkoli (i små buketter)
100 gcherrytomater (i båter)
1 sssoyasaus
400 gfersk tagliatelle
2 ssolivenolje
1 stkfrisk dill (bunt)
1 stklime (i båter)
Fremgangsmetode
Knus krabbeklørne og rens dem. Bland klokjøttet med crème fraîche, sitronsaft og knust pepper.
Fres knust hvitløk i olivenolje. Tilsett brokkoli og fres det til den er myk. Ha i tomatbåter og soyasaus.
Kok opp rikelig med vann tilsatt 1 ss salt pr. Liter vann og kok fersk tagliatelle til al dente, ca. 3 min.
Hell av vannet. Vend pastaen med olivenolje.
Anrett alt lagvis på 4 tallerkener og topp med dill og limebåter.