skrei
Fiskekaker med potetmos, bacon og brunet smør
Dette er kanskje ukens beste fiskemiddag – saftige fiskekaker, sprø grønnsaker, luftig og god potetmos, og løk og bacon som brunes i smeltet smør.
![Fiskekaker med potetmos og bacon, servert med blomkål, brokkoli og brunet smør på hvit middagstallerne på beige dekket middagsbord. Rød kniv og gaffel ved siden av.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6YNp9fKtxXvherolJqgy3x/d54b18e2a6220669953bddd7b8471173/fiskekaker-med-potetmos-blomkal-og-brokkoli.-burnet-smor-med-bacon.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkcoop skrei fiskekake 480 g
100 gsmør
100 gbacon
1 stkliten løk
1 pkCoop litt enklere potetmos à 500g
1 pkCoop brokkoliblanding
Fremgangsmetode
Skjær bacon i små terninger.
Ha smør og bacon i en stekepanne og la det frese til smøret er nøttebrunt.
Skjær løken i små terninger og ha denne i smøret.
Senk temperaturen og la det surre til løken er myk.
Varm fiskekakene i ovnen til de er gjennomvarme.
Lag potetmos og brokkoli etter anvisning på pakken.
Litt Extra
Du kan ha litt finhakket hvitløk i smøret sammen med baconet!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆