Til hovedinnhold
frukt og grønt

Grillet asparges og spisskål med chevrekrem

Grillet asparges og spisskål med chevrekrem passer ypperlig som en siderett, eller når du trenger en smaksbombe til grillmaten.

Grillet asparges og spisskål med chevrekrem servert på stor hvit tallerken med revet sitronskall, grillet sitron og friske urter.

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1buntasparges

en halvstkspisskål

2stksitroner

2ssgod olivenolje

1nevetimian

Chevrekrem:

1begercrème fraîche

120gchevre

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Kutt av den nederste delen på aspargesen, og del spisskål i tynne båter. Vask sitronene og riv skallet med et zest-jern – eller bruk en ostehøvel og strimle skallet med kniv.
Grill grønnsakene sammen med halve sitroner.
Ha crème fraîche i en bolle sammen med smuldret chevre og vend sammen. Smak til med salt og pepper.
Legg de grillede grønnsakene på et fat, skvis over saften fra de grillede sitronene og litt olivenolje. Server med chevrekrem, sitronskall og timian.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen