kål
Crispy rosenkål med parmesan
En skikkelig god siderett med mye smak. Perfekt til både hverdagsmiddagen og mer festlige anledninger. Enkel å tilberede og en fantastisk måte å få inn litt mer grønt i hverdagen.
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gCoop grønne rosenkål, ferske
2 ssCoop olivenolje
en halv tssalt
en fjerdedel tspepper
2 feddCoop hvitløk
1 dlpanko (japanske brødsmuler)
1 dlparmesan (revet)
1 sssmør (smeltet)
en halv sssitronsaft (valgfritt)
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 200°C.
Skyll rosenkålen godt og kutt av endene. Del dem i to. Legg de på et stekebrett med bakepapir.
Ha over olivenolje, finhakket hvitløk, og krydre med salt og pepper. Bland godt slik at alle rosenkålene er dekket av olje.
Bland sammen panko, revet parmesan og smeltet smør i en liten bolle. Hell blandingen over rosenkålen og bland det sammen.
Stek i ovnen i ca. 25-30 minutter til rosenkålen er sprø og gylden. Ha gjerne over litt sitronsaft for ekstra frisk smak.
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.
Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆