Til hovedinnhold
kål

Nykålbiff med parmesan, bacon og aioli med chili

Grillede grønnsaker trenger på ingen måte kun å være tilbehør! Denne grillede nykålbiffen med parmesan, bacon og aioli er knallgod grillmat når du vil ha en grønnsaksbasert sommermiddag!

Nykålbiff med parmesan, bacon og aioli med chili servert på rund skiferhelle med friske basilikumblader og pinjekjerner. Små skåler med chiliaioli og pinjekjerner ved siden av.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Grillet nykålbiff:

2stkCoop Grill Perfekt Nykål

1ssolivenolje

1boksCoop Grill Perfekt Aioli med chili

Topping:

100gÄnglamark Parmigiano Reggiano

1pkbacon

1håndfullristede pinjekjerner

1håndfullhakket frisk basilikum

Fremgangsmetode

Grillet nykålbiff

Fjern eventuelle skadde blader fra nykålen.
Del nykålen i tykke skiver og pensle med olivenolje.
Grill nykålskivene på direkte varme i ca. 3 minutter på hver side, til de har god farge.
Ta nykålbiffene av grillen, og riv over parmesan så osten får smelte ned i nykålen.

Servering

Stek bacon sprøtt, og grovhakk de stekte baconskivene.
Bre aioli over nykålbiffene med parmesan, og strø over grovhakket sprøstekt bacon, røstede pinjekjerner og finhakket frisk basilikum. Riv over mer parmesan om ønskelig.