kål
Nykålbiff med parmesan, bacon og aioli med chili
Grillede grønnsaker trenger på ingen måte kun å være tilbehør! Denne grillede nykålbiffen med parmesan, bacon og aioli er knallgod grillmat når du vil ha en grønnsaksbasert sommermiddag!

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Grillet nykålbiff:
2 stkCoop Grill Perfekt Nykål
1 ssolivenolje
1 boksCoop Grill Perfekt Aioli med chili
Topping:
100 gÄnglamark Parmigiano Reggiano
1 pkbacon
1 håndfullristede pinjekjerner
1 håndfullhakket frisk basilikum
Fremgangsmetode
Grillet nykålbiff
Fjern eventuelle skadde blader fra nykålen.
Del nykålen i tykke skiver og pensle med olivenolje.
Grill nykålskivene på direkte varme i ca. 3 minutter på hver side, til de har god farge.
Ta nykålbiffene av grillen, og riv over parmesan så osten får smelte ned i nykålen.
Servering
Stek bacon sprøtt, og grovhakk de stekte baconskivene.
Bre aioli over nykålbiffene med parmesan, og strø over grovhakket sprøstekt bacon, røstede pinjekjerner og finhakket frisk basilikum. Riv over mer parmesan om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆