Til hovedinnhold
potet

Knuste poteter med hvitløkssmør og parmesan

Har du lyst på noen ekstra digge poteter? Her kan du gi restepotetene et nytt liv med herlig hvitløksmør og parmesan.

Knuste poteter med hvitløkssmør og parmesan, servert på mørkt stekebrett med salt, pepper og ferske grønne urter. Liten svart skål med pepperkorn ved siden av.

45min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

5 porsjoner

1kgkokefaste poteter (små eller middels store)

100gsmør

4feddhvitløk

3ssfinhakket persille (+ mer til topping)

1tssalt

1tspepper

100gparmesan

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 grader med grillelementet på.
Kok potetene i 30-35 minutter til de er møre (eller bruk restepoteter).
Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir eller en ildfast form og klem dem halvveis flate ved hjelp av en potetstapper eller stor gaffel.
Smelt smør og tilsett finhakket hvitløk og persille og fordel utover potetene. Krydre med litt salt og pepper.
Finrasp parmesan og dryss over potetene.
Stek under grillelementet i 10-15 minutter, eller til de er gylne i kantene. Topp med litt ekstra finhakket persille.

Knuste poteter med hvitløkssmør og parmesan

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit