Til hovedinnhold
potet

Skinny fries i airfryer

Tilbehør til pølser og burger lager du enkelt i airfryeren mens du griller! Prøv disse skinny fries'ene, godt krydrede og ekstra tynne fries som blir skikkelig sprø og gode i airfryer!

Skinny fries laget i airfryer servert på mørkegrått rundt fat med grovt salt og grønne urter over. Liten skål med grovt salt i bakgrunnen.

20min / 40min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

4stkstore poteter

2ssraps- eller solsikkeolje

en halvtssalt

en fjerdedeltsnykvernet pepper

en fjerdedeltspaprikapulver

en fjerdedeltshvitløkspulver

Fremgangsmetode

Skrell potetene og skjær dem i tynne staver, ca. ½ cm tykke.
Legg potetstavene i kaldt vann i 20–30 min for å trekke ut stivelse.
Tørk potetene grundig med rent kjøkkenhåndkle eller papir.
Ha potetene i en bolle og vend med olje, salt og eventuelt ønsket krydder.
Forvarm airfryeren til 180 °C.
Fordel potetene i et jevnt lag i kurven (stek i to omganger om nødvendig).
Stek i 15–20 min. Rist kurven to ganger underveis.
Øk temperaturen til 200 °C de siste 5 minuttene for ekstra sprø fries.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen