potet
Saltbakte småpoteter med spekeskinke
Salt, sprøstekt spekeskinke til myke småpoteter er flott til tapasbordet eller som smaksrik kveldskos!
![Saltbakte småpoteter med spekeskinke, servert i svart støpejernsform.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1VBM0JW3IpRNLKkEYx5F2v/7f31d8e88c9f6b92294549a300f87aa3/saltbaktesmapoteter.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
40min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 dlgrovt salt
12 stkFolvapotet
12 stkspekeskinke (skiver)
Fremgangsmetode
Ha saltet i en ildfast form.
Prikk potetene lett med en gaffel. Legg dem i formen og dekk dem med salt.
Stek potetene på 200 grader midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Ta dem ut og rull spekeskinke rundt potetene.
Stek dem videre i 10 minutter.
Tips!
Servér en god aioli til de saltbakte potetene!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆