Til hovedinnhold
frukt og grønt

Syltet sopp med løk og krydder

Med syltet sopp kan du nyte skogens gull lenge etter at soppsesongen er over. Den lett syrlige smaken vil gi et ekstra løft til høstens middager.

Et lite sylteglass med syltet sopp med løk, laurbærblad, anis og korianderfrø.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

2dleplesidereddik

1 og en halvdlsukker

1dlvann

1stklaurbærblad

1sskorianderfrø

1stkstjerneanis

4stknellikspiker

250gskogsopp (renset)

2stksjalottløk (i tynne skiver)

Fremgangsmetode

Bland sammen eddik, sukker, vann og krydder i en kasserolle. Rør om til sukkeret er oppløst og kok opp.
Tilsett renset sopp og løk og la alt trekke rett rundt kokepunktet i 10-15 minutter.
Ha sopp og løk over på varme, rene glass. Fyll opp med den varme syltelaken og sett på tette lokk. Oppbevar glassene mørkt og tørt. Uåpnede glass med syltet sopp har god holdbarhet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit