Til hovedinnhold
kylling

Kyllingspyd med ingefær og chili

Det er få ting som slår et skikkelig godt grillspyd! Prøv for eksempel dette spicy kyllingspydet med grønnsaker og hjemmelaget marinade!

Grillede kyllingspyd med rød og grønn paprika, fersk koriander og hjemmelaget ingefær- og chilimarinade. Servert i ildfast form med grillede sitroner.

10min / 1t 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

Ingefær- og chilimarinade:

en halvdlolivenolje

2feddfinhakket hvitløk

2ssrevet ingefær

1stkfinhakket rød chili

1sssitronsaft

1tshonning

Kyllingspyd:

2stkkyllingfilet

1stkrød paprika

1stkgrønn paprika

1stkrødløk

1ssolivenolje

Fremgangsmetode

Marinade

Ha olivenolje i en skål og bland inn resten av ingrediensene. Rør godt.

Kyllingspyd

Del kyllingfileten i biter og hell over ingefær- og chilimarinaden. Bland dette godt sammen. La det gjerne stå en time i kjøleskapet, for å få smakene til å utvikle seg.
Tre paprika, rødløk og kylling på grillspyd. Pensle olivenolje på grønnsakene før steking. Stek grillspydene et par minutter på hver side.
Deretter steker du grillspydene i ca. 10 minutter på indirekte varme. Server gjerne med gode salater til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit