frukt
Grillet mango- og ananassalsa
En god salsa tilfører mye smak til grillmaten. Og dersom du griller frukten først, hever du salsaen til et nytt nivå! Prøv også denne fruktige salsaen til tacoen!
![Grillet mango- og ananassalsa over kjøtt i tacolefser, servert på fat.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2IOxnggupoOkardKSsTVXn/f33b9fbee0886f21792fb73a7309fed5/Grillet_mango-_og_ananassalsa.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkananas
2 stkmango
1 stklime
en halv stkrødløk
en halv tsflaksalt
en fjerdedel tsnykvernet pepper
Fremgangsmetode
Skrell både ananas og mango, og skjær i medium tykke skiver.
Grill mango og ananas i 3-4 minutter på hver side.
Kutt deretter frukten i små terninger og bland med saft av lime, finhakket rødløk, salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆