svinekjøtt
Skinkestek med svisker
Ferdigstekt skinkestek med ovnsbakte poteter og svisker. Kjapp søndagsmiddag i boks!
![Skinkestek, potetbåter og svisker på en lyseblå tallerken med et glass tyttebærsyltetøy.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1zDqWZUFmovphkODoQN1j4/2821a48fcc3c5892be6748c02f866ade/oppskrift-skinkestek.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkServeringsklar skinkestek med sjy
1 pkfrosne potetbåter
1 pksvisker
2 sssmør
2 sshakket persille
1 tsflaksalt
2 dltyttebærsyltetøy
Fremgangsmetode
Ta 1 skinkestek ut av pakken, ha sjyen over i en gryte og varm opp denne til saus.
Skjær kjøttet i skiver og varm opp kjøttet etter anvisning på pakken - eller spis kaldt.
Stek 1 pakke potetbåter i ovnen etter anvisning på pakken. Vend inn 1 pakke svisker, 2 ss smør og 2 ss hakket persille i den varme formen med potetene slik at smøret smelter rundt både poteter og svisker. Dryss over 1 ts flaksalt.
Server skivet skinkestek med poteter, svisker og tyttebærsyltetøy.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆