Til hovedinnhold
kål

Rødkål på 1-2-3

Rødkål kan enkelt tilberedes flere dager i forveien så sparer du tid når du skal lage julematen. Den smaker også godt på smørbrød, kald ribbe og medisterkaker til julefrokosten. Lag gjerne dobbel porsjon og frys ned så har du smakfull rødkål klar til flere middager.

Krystallskål med hjemmelaget rødkål på hvit marmorbakgrunn. Stjerneanis ved siden av.

40min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkliten rødkål

2stkepler (raspet)

2 og en halvdlkraft eller buljong

1tssalt

2ts7% eddik

1sshonning

1tskvernet pepper

Fremgangsmetode

Finsnitt rødkål og legg den i en kjele med kraft/buljong sammen med resten av ingrediensene.
Kok under lokk i ca. 40 minutter slik at kraften trekker inn og kålen blir myk og blank.
Smak til med salt, pepper og honning for litt sødme mot slutten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit