Til hovedinnhold
kaker

Dette er hemmeligheten bak klissete brownies

Hemmeligheten ligger først og fremst i steketida, og at du bruker en form som har rett størrelse i forhold til mengden røre. Mengden mel i forhold til smeltet sjokolade er også viktig. Mye sjokolade og lite mel er det som sørger for den myke og kakete brownie-konsistensen vi elsker!

Brownie med melis i langpanne blir delt diagonalt med kniv.

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

400gusaltet smør

400gmørk sjokolade

50gkakao

130ghvetemel

700gsukker

8stkegg

Fremgangsmetode

Denne oppskriften er nok til en liten langpanne, altså halve størrelsen av en stor langpanne.

Smelt smør på lav varme. Hakk sjokoladen, ha i gryta og rør til smeltet.
Sikt kakao og mel i en bolle, tilsett sukker og hell sjokoladeblandingen i. Visp til ei glatt røre.
Pisk inn egg og ha røra over i ei stor langpanne dekket med bakepapir.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter. Kaka skal være litt myk i midten. Avkjøl på rist.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit