Til hovedinnhold
kaker

Banankake

Banankake er en perfekt måte å bruke overmodne bananer på. Og så smaker det veldig godt.

Banankake, oppskjært i skiver, med en kniv liggende på høyre siden av kaken og et blått håndkle liggende på venstre siden, alt ligger på en hvit tallerken

1t / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

100gromtemperert smør

1 og en halvdlsukker

2stkegg

en halvdlmelk

2stkmodne bananer

3 og en halvdlhvetemel

2tsbakepulver

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 °C og kle en brødform med bakepapir.
Pisk 100 g romtemperert smør med 1 ½ dl sukker til det er hvitt og luftig. Pisk inn 2 egg, ett av gangen, og ½ dl melk.
Rør inn 3 ½ dl hvetemel og 2 ts bakepulver til godt blandet.
Mos bananene godt med en gaffel og rør bananmosen inn i røra.
Hell røren i formen og stek i ca. 1 time. Avkjøl på rist og del i skiver før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit