kaker
Banankake
Banankake er en perfekt måte å bruke overmodne bananer på. Og så smaker det veldig godt.
1t / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
100 gromtemperert smør
1 og en halv dlsukker
2 stkegg
en halv dlmelk
2 stkmodne bananer
3 og en halv dlhvetemel
2 tsbakepulver
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 180 °C og kle en brødform med bakepapir.
Pisk 100 g romtemperert smør med 1 ½ dl sukker til det er hvitt og luftig. Pisk inn 2 egg, ett av gangen, og ½ dl melk.
Rør inn 3 ½ dl hvetemel og 2 ts bakepulver til godt blandet.
Mos bananene godt med en gaffel og rør bananmosen inn i røra.
Hell røren i formen og stek i ca. 1 time. Avkjøl på rist og del i skiver før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆