Japansk bløtkake med matcha og kirsebærblomst
Denne unike bløtkaken er inspirert av tradisjonelle japanske smaker. Matcha-te og ekstrakt av kirsebærblomst vil garantert by på en ny og spennende smaksopplevelse!
20min / 1t 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Avansert
Ingredienser
8 porsjoner
Mandelbunner:
8 stkeggehviter (romtempererte)
8 sssukker
8 stkegg (romtempererte)
240 gmelis
240 gmandelmel
120 ghvetemel
en halv tssalt
en halv tsCreme de tartar
12 gMatcha pulver (av god kvalitet)
1 dæsjvann (til å røre ut te-pulveret)
Vaniljekrem:
2 stkvaniljestenger
5 dlhelmelk
240 geggeplommer
50 gsukker
50 gmaizena
Italiensk marengs:
240 gsukker
2 dlvann
40 gsukker
180 geggehviter
Chiboustkrem Sakura:
en halv sskirsebærblomst-ekstrakt (sakura)
1 dæsjtitandioksid (til tilstrekkelig lys krem)
1 kgmangostan
Dekor:
400 gmarsipan (ekstra hvit)
700 gkremfløte
3 ssmelis
1 dæsjMatcha pulver
1 håndfullhermetiserte kirsebærblomster (eller tørkede kirsebærblader)