Japansk bløtkake med matcha og kirsebærblomst
Denne unike bløtkaken er inspirert av tradisjonelle japanske smaker. Matcha-te og ekstrakt av kirsebærblomst vil garantert by på en ny og spennende smaksopplevelse!

20min / 1t 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Avansert
Ingredienser
8 porsjoner
Mandelbunner:
8stkeggehviter (romtempererte)
8sssukker
8stkegg (romtempererte)
240gmelis
240gmandelmel
120ghvetemel
en halvtssalt
en halvtsCreme de tartar
12gMatcha pulver (av god kvalitet)
1dæsjvann (til å røre ut te-pulveret)
Vaniljekrem:
2stkvaniljestenger
5dlhelmelk
240geggeplommer
50gsukker
50gmaizena
Italiensk marengs:
240gsukker
2dlvann
40gsukker
180geggehviter
Chiboustkrem Sakura:
en halvsskirsebærblomst-ekstrakt (sakura)
1dæsjtitandioksid (til tilstrekkelig lys krem)
1kgmangostan
Dekor:
400gmarsipan (ekstra hvit)
700gkremfløte
3ssmelis
1dæsjMatcha pulver
1håndfullhermetiserte kirsebærblomster (eller tørkede kirsebærblader)