biff, storfe, oksekjøtt

BIFFSNADDER MED BEARNAISE

Hvem har sagt at du ikke kan spise biff på en hverdag? Prøv biffsnadder da vel.

Biffsnadder, poteter og saus på hvit tallerken

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1posefrosne båtpoteter (med skall)

2pkbiffstrimler (ca. 600g)

1stkpaprika

1stkløk

10stksjampinjong

5ssolje

1sssalt og pepper

BEARNAISESAUS:

1posebearnaisesaus

75gsmør

2dlvann

en halvdlmelk

1stksitron

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader og stek 1 pk potetbåter etter anvisning på posen, ca. 8 minutter
Lag 1 pose bearnaisesaus: Smelt 75 g smør, rør inn pulveret fra posen og tilsett 2 dl vann og ½ dl melk under omrøring. Kok 1 minutt og smak til med sitron.
Stek 1 pk biffstrimler i 2 ss olje med ½ ts salt og ½ ts pepper. Gjenta med 1 pk biffstrimler til. Kjøttet skal være godt brunet og gjennomstekt.
Skjær 1 stk paprika i strimler, 1 stk løk i tynne båter og 10 stk sjampinjong i skiver. Stek alt mykt i stekefettet fra kjøttet. Bland inn kjøttet når grønnsakene er ferdige.
Server biffsnadderet med varme potetbåter og bearnaisesausen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit