biff, storfe, oksekjøtt
BIFFSNADDER MED BEARNAISE
Hvem har sagt at du ikke kan spise biff på en hverdag? Prøv biffsnadder da vel.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 posefrosne båtpoteter (med skall)
2 pkbiffstrimler (ca. 600g)
1 stkpaprika
1 stkløk
10 stksjampinjong
5 ssolje
1 sssalt og pepper
BEARNAISESAUS:
1 posebearnaisesaus
75 gsmør
2 dlvann
en halv dlmelk
1 stksitron
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 220 grader og stek 1 pk potetbåter etter anvisning på posen, ca. 8 minutter
Lag 1 pose bearnaisesaus: Smelt 75 g smør, rør inn pulveret fra posen og tilsett 2 dl vann og ½ dl melk under omrøring. Kok 1 minutt og smak til med sitron.
Stek 1 pk biffstrimler i 2 ss olje med ½ ts salt og ½ ts pepper. Gjenta med 1 pk biffstrimler til. Kjøttet skal være godt brunet og gjennomstekt.
Skjær 1 stk paprika i strimler, 1 stk løk i tynne båter og 10 stk sjampinjong i skiver. Stek alt mykt i stekefettet fra kjøttet. Bland inn kjøttet når grønnsakene er ferdige.
Server biffsnadderet med varme potetbåter og bearnaisesausen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆