biff, storfe, oksekjøtt
Chili con carne med korianderyoghurt
Chili con carne er en fyldig, mettende og god kjøttgryte, og akkurat passe sterk. En frisk og herlig yoghurt med koriander og lime er digg ved siden av.

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600gkjøttdeig
1feddhvitløk
2ssnøytral olje
1tschilipulver
1tspaprikapulver
1tsmalt spisskummen
1bokshakkede tomater
1tstacosaus (sterk type)
2dlhønsebuljong
1bokskidneybønner
1klypesalt og pepper
3dlyoghurt naturell
1nevefrisk koriander
1stklime
Fremgangsmetode
Fres kjøttdeig og finhakket hvitløk i en varm gryte. Hakk kjøttet i biter og krydre med chili, paprika og spisskummen.
Tilsett hakkede tomater, tacosaus, buljong og avrente bønner. La det småkoke i 8-10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk koriander, bland med yoghurt og smak til med limesaft, salt og pepper. Server chili con carne med korianderyoghurt, limebåter og godt brød.
TIPS: Chili con carne egner seg svært godt til å fryses ned, så hvis du får rester, er det bare å putte i porsjonspakninger og legge i fryseren. Genialt å ha i fryseren!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆