biff, storfe, oksekjøtt
Kjapp gulasj med kjøttdeig
En enkel variant av klassisk gulasj. Her brukes kjøttdeig eller karbonadedeig, og paprikagryten serveres med varme rundstykker.

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1stkløk
1sssolsikkeolje
400gkjøttdeig eller karbonadedeig
2stkrød paprika
1stkkjøttbuljongterning
2dlvann
2bokserhermetiserte knuste tomater
1tspaprikapulver
1buntpersille
4stkhalvstekte rundstykker
Fremgangsmetode
Hakk 1 løk og fres i en gryte med 1 ss solsikkeolje. Tilsett 400 g kjøttdeig og fres videre mens kjøttdeigen hakkes i biter.
Del 2 paprika i to, fjern frø og hinner og del i biter.
Løs opp 1 buljongterning i 2 dl kokende vann. Ha i gryten med 2 bokser knuste tomater, paprikabiter og 1 ts paprikapulver.
La småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Hakk 1 bunt persille, dryss over og server med stekte rundstykker tilberedt etter anvisning på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆