biff, storfe, oksekjøtt
Kjøttboller med mozzarella
Elsket av Lady og Landstrykeren, hyllet av barnefamilier og et fast innslag på mange middagsbord. Spaghetti med kjøttboller er rett og slett umulig å ikke like.

15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkGilde Kjøttboller italienske
1 boksCoop Pastasaus Basilicata
1 pkCoop Mozzarella
500 gCoop Spaghetti
1 dæsjCoop olivenolje
1 pottebasilikum
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 225 grader.
Pensle en ildfast form godt med olivenolje. Legg i kjøttbollene og hell over tomatsausen.
Riv over mozzarella og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, til kjøttbollene er gjennomvarme og osten er smeltet og gyllen.
Kok pastaen til den er «al dente» og løft den rett over i formen med en kjøkkenklype. Bland godt og topp med frisk basilikum.
Tips:
Et dryss med basilikum eller persille gjør maten både friskere og penere på tallerkenen. En enkel vane som barna lett kan bli med på, og som kanskje gjør dem litt mer nysgjerrige på maten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆