Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Kjøttboller med mozzarella

Elsket av Lady og Landstrykeren, hyllet av barnefamilier og et fast innslag på mange middagsbord. Spaghetti med kjøttboller er rett og slett umulig å ikke like.

Tallerken med spaghetti og kjøttboller i tomatsaus, toppet med smeltet mozzarella og friske basilikumblader, servert med gaffel og skje på siden.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkGilde Kjøttboller italienske

1boksCoop Pastasaus Basilicata

1pkCoop Mozzarella

500gCoop Spaghetti

1dæsjCoop olivenolje

1pottebasilikum

Fremgangsmetode

Sett stekeovnen på 225 grader.
Pensle en ildfast form godt med olivenolje. Legg i kjøttbollene og hell over tomatsausen.
Riv over mozzarella og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, til kjøttbollene er gjennomvarme og osten er smeltet og gyllen.
Kok pastaen til den er «al dente» og løft den rett over i formen med en kjøkkenklype. Bland godt og topp med frisk basilikum.

Tips:

Et dryss med basilikum eller persille gjør maten både friskere og penere på tallerkenen. En enkel vane som barna lett kan bli med på, og som kanskje gjør dem litt mer nysgjerrige på maten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen