biff, storfe, oksekjøtt
Rullekebab med syltet rødløk og rødkål
Kebab er digg. Fyll tortillawraps med kebabkjøtt, salat, grønnsaker og kebabsaus. Topp det med hjemmelaget syltet rødløk og syltet rødkål. Da skrur du smaken opp enda et hakk.

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Kebab
1 pkTortilla wraps eller Libabrød
1 stkisbergsalat (finsnittet)
1 stkagurk (i tynne skiver)
200 gtomater (i båter)
1 glasssyltet pepperoni chili
1 flaskeCoop kebabsaus (Mild eller Hot)
Syltet rødløk med sumak:
1 stkCoop rødløk (stor)
en halv stksitron
en halv tssalt
en halv tsmalt sumak
Syltet rødkål med granateplesirup:
300 grødkål
1 tssalt
1 ssrødvinseddik
1 ssgranateplesirup
2 ssolivenolje (kaldpresset)
Fremgangsmetode
Syltet rødløk
Kutt rødløken i tynne skiver og press ut saften til den halve sitronen.
Bland sammen rødløken, sitronsaften, salt og sumak, og la det trekke i 20 min.
Syltet rødkål
Finsnitt rødkålen, gni inn saltet og la det stå i 20 minutter.
Bland så inn rødvinseddiken, granateplesirupen og olivenoljen.
Rullekebab
Stek kebabkjøttet i ca. 5-7 minutter på middels varme, i en forvarmet panne med litt olje. Snu på kjøttet underveis.
Varm en tortilla wrap eller et Libabrød i en tørr stekepanne, og fyll med kjøtt, salat, agurk, tomat, syltet rødløk, syltet rødkål og pepperoni.
Ha på ønsket mengde med saus, rull opp til en rullekebab og nyt.
▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆