Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Rullekebab med syltet rødløk og rødkål

Kebab er digg. Fyll tortillawraps med kebabkjøtt, salat, grønnsaker og kebabsaus. Topp det med hjemmelaget syltet rødløk og syltet rødkål. Da skrur du smaken opp enda et hakk.

Rullekebab med syltet rødløk og rødkål, syltet chili, grønnsaker og kebabsaus, servert i wrap på mørkt trefat på rosa rutet duk. Halve lime, og liten skål med kebabsaus på siden.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop Kebab

1pkTortilla wraps eller Libabrød

1stkisbergsalat (finsnittet)

1stkagurk (i tynne skiver)

200gtomater (i båter)

1glasssyltet pepperoni chili

1flaskeCoop kebabsaus (Mild eller Hot)

Syltet rødløk med sumak:

1stkCoop rødløk (stor)

en halvstksitron

en halvtssalt

en halvtsmalt sumak

Syltet rødkål med granateplesirup:

300grødkål

1tssalt

1ssrødvinseddik

1ssgranateplesirup

2ssolivenolje (kaldpresset)

Fremgangsmetode

Syltet rødløk

Kutt rødløken i tynne skiver og press ut saften til den halve sitronen.
Bland sammen rødløken, sitronsaften, salt og sumak, og la det trekke i 20 min.

Syltet rødkål

Finsnitt rødkålen, gni inn saltet og la det stå i 20 minutter.
Bland så inn rødvinseddiken, granateplesirupen og olivenoljen.

Rullekebab

Stek kebabkjøttet i ca. 5-7 minutter på middels varme, i en forvarmet panne med litt olje. Snu på kjøttet underveis.
Varm en tortilla wrap eller et Libabrød i en tørr stekepanne, og fyll med kjøtt, salat, agurk, tomat, syltet rødløk, syltet rødkål og pepperoni.
Ha på ønsket mengde med saus, rull opp til en rullekebab og nyt.
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen