biff, storfe, oksekjøtt
T-Bone steak med cowboy butter og parmesan fries
Er du klar for en skikkelig biffmiddag med tilbehør verdig et hvilket som helst steak house? Prøv langtidsgrillet T-Bone steak med sommerens mest trendy kryddersmør, og parmesan fries!

2t / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 stkCoop Grill Perfekt Low & Slow T-Bone
1 ssolivenolje
1 klypehavsalt
1 klypenykvernet pepper
Cowboy butter:
150 gmykt meierismør
2 feddhvitløk
1 ssdijonsennep
1 tsrøkt paprikapulver
1 tschiliflak
en fjerdedel tssalt
1 håndfullfrisk bladpersille
Parmesan fries:
1 poseCoop Sprø Potetstaver
50 gmeierismør
2 feddhvitløk
1 håndfullfrisk bladpersille
2 ssfinrevet parmesan
Fremgangsmetode
T-Bone steak
La kjøttet ligge i romtemperatur i ca. 1 time før grilling.
Pensle med olivenolje, og strø over salt og pepper. Gni krydderet godt inn i kjøttet, og sett inn et steketermometer. Pass på at termometeret ikke treffer bein.
Forvarm grillen til ca. 250 grader.
Grill på direkte varme i ca. 15 sekunder på hver side. Ta kjøttet av grillen.
Skru av varmen på 2/3 av grillen, og vent til varmen er 100 grader.
Legg aluminiumsfolie på den siden av grillen hvor brennerne er skrudd av, og legg kjøttet på aluminiumsfolien.
Grill kjøttet i ca. 1,5 time, til det oppnår en kjernetemperatur på 60 grader. Da blir kjøttet medium stekt.
Ta kjøttet av varmen, og legg over på en trefjøl. La kjøttet hvile i ca. 10 minutter før du skjærer det opp.
Servér T-Bone steak hel, eller skjær langs beinet på begge sider så du har to «fileter».
Cowboy butter
Finriv hvitløk, eller bruk en hvitløkspresse.
Ha mykt meierismør i en bolle og rør inn finrevet hvitløk, dijonsennep, røkt paprikapulver, chiliflak og salt.
Finhakk bladpersille og rør inn i smøret.
Legg smøret på et ark bakepapir, og rull sammen til en pølse. Vri endene av papiret så smøret blir pakket helt inn. Legg i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
Parmesan fries
Stek fries som anvist på pakken.
Smelt smør i en liten kjele, over medium varme.
Finhakk hvitløk, og rør inn i det smeltede smøret. La hvitløken surre i et minutt.
Finhakk bladpersille og rør inn i smøret.
Ringle hvitløkssmøret over nystekte fries mens de fremdeles er varme, og strø over finrevet parmesan. Vend godt sammen og servér.

Grill Perfekt fra Coop er kjent for sine høykvalitets grillprodukter som gir en autentisk grillopplevelse.
Med et bredt utvalg av produkter, er de designet for å gi deg perfekt grillet mat hver gang. Utforsk ulike smaker og oppdag produkter som hever grillmåltidet ditt til nye høyder.
Les mer om Grill Perfekt, og finn enda flere oppskrifter som er perfekte for grillen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆