Enkel lapskaus
Lapskaus er en tradisjonell rett som går raskt å lage med frosne grønnsaker og svinekoteletter.
![Enkel lapskaus med flatbrød i en blå skål](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4ojmObtHw54X40huGmzQu0/146a67e6451c317383ab7fa3053455be/oppskrift-lapskaus.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 stksvinekoteletter
1 sssmør
1 posefrossen lapskausblanding
5 dlkjøttbuljong (5 del vann + 1 buljongterning)
Til servering:
4 stkflatbrød
1 knivspisssmør
4 tsfinhakket persille
Fremgangsmetode
Del 2 svinekoteletter i små biter, ca. 2 cm, og fres dem i 1 ss smør i en gryte på høy varme.
Tilsett 1 pose frossen lapskausblanding og rør rundt 1 minutt. Hell på 5 dl kjøttbuljong og kok opp.
La småkoke i ca. 10 minutter eller til grønnsakene er helt møre. Smak til med salt og pepper og server med flatbrød, smør og et dryss finhakket persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆