Indisk curry med lammeskank
Høsten er tid for varmende gryter, og helst vil vi kose oss med sesongens beste råvarer; rotgrønnsaker og lam! Indisk curry med lammeskank er en langtidskokt gryte stappfull av smak fra friske rotgrønnsaker, mørt lam og garam masala. Like god til hverdags som til middagsselskap.

2t 30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Lammeskank og grønnsaker:
4stklammeskanker
2ssolje
1stkløk
4feddhvitløk, finhakket
3cmfersk ingefær
2stkgulrøtter
2stkpersillerøtter
5stkpoteter
1bokshakkede tomater
5dllammekraft (eller grønnsakskraft/buljongterning + vann)
1klypesalt (smak til)
1klypenykvernet pepper (smak til)
Krydderblanding:
2tsgaram masala
1tsmalt koriander
1tsspisskummen
1tsgurkemeie
en halvtschilipulver
en halvtskanel
Til servering:
3dlbasmatiris
4stknanbrød med hvitløk
2sssmeltet smør
1dlnaturell yoghurt
100gvasket spinat
3ssristede mandelflak
1håndfullhakket frisk koriander
