Restekebab av lam med hummus og tabbouleh
Piff opp restene etter lammemiddagen med smaksrik tabbouleh og fløyelsmyk hummus, og nyt en middag med deilige smaker fra Midtøsten!

20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4stkpitabrød
300grester av lammestek eller lammelår
Hummus:
1bokskokte kikerter
2ssolivenolje (mer om nødvendig)
en halvstksitron (kun saft)
1feddhvitløk
1sstyrkisk yoghurt (eller matyoghurt)
1tstahini
1klypespisskummen
1klypepaprikakrydder
1klypechilikrydder (eller kayenne)
en fjerdedeltssalt (smak til)
1nevebladpersille (til servering)
1ssolivenolje (til servering)
Tabbouleh:
5dlcouscous (ferdig tilberedt)
10stksmå tomater
1stkagurk
1stkrødløk (eller 4-5 stilker vårløk)
1buntbladpersille
5stkfriske mynteblader
en halvstksitron (kun saft)
1ssolivenolje (mer om nødvendig)
1tssalt og pepper (smak til)