Til hovedinnhold
kylling

Lårfilet Smoked BBQ med bakt potet og rømmedressing

Lårfilet av kylling er uten skinn og bein. Den er ekstra saftig og egner seg godt på grillen. Legg bakepoteter på grillen og topp dem med mais og rømmedressing.

Lårfilet Smoked BBQ med bakt potet og rømmedressing på en stor hvit tallerken med en gul tallerken med mais og en gul bolle med løksalat

1t / 15min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

Bakte poteter med mais og rømmedressing:

2pkGrill Perfekt Bakepoteter

2ssolje (til ovnsbaking )

1tssalt (til ovnsbaking)

1boksmais

1begerCoop Rømmedressing

Tomatsalat:

1begercherrytomater (delt i to)

en halvstkrødløk (i tynne skiver)

2ssfinhakket bladpersille

1ssolivenolje

1tseplesidereddik

1klypesalt

1klypepepper

Kjøtt:

1pkGrill Perfekt lårfilet BBQ

Topping:

2stkvårløk (finsnittet)

1håndfullfrisk koriander

Fremgangsmetode

Pensle bakepotetene med olje. Dryss på salt, og grill dem som anvist på pakken.
Bland tomater, rødløk og persille. Vend inn olivenolje og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Sett til side.
Grill Grill Perfekt lårfilet BBQ som anvist på pakken til kjøttet er gjennomstekt.
Lag et kryss i toppen av de bakte potetene og press lett sammen. Topp med mais og en god skje Coop Rømmedressing.
Server lårfileten med tomatsalat, bakte poteter og ekstra rømmedressing ved siden av. Dryss over vårløk og koriander rett før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen