kylling
Lårfilet Smoked BBQ med bakt potet og rømmedressing
Lårfilet av kylling er uten skinn og bein. Den er ekstra saftig og egner seg godt på grillen. Legg bakepoteter på grillen og topp dem med mais og rømmedressing.

1t / 15min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Bakte poteter med mais og rømmedressing:
2 pkGrill Perfekt Bakepoteter
2 ssolje (til ovnsbaking )
1 tssalt (til ovnsbaking)
1 boksmais
1 begerCoop Rømmedressing
Tomatsalat:
1 begercherrytomater (delt i to)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
2 ssfinhakket bladpersille
1 ssolivenolje
1 tseplesidereddik
1 klypesalt
1 klypepepper
Kjøtt:
1 pkGrill Perfekt lårfilet BBQ
Topping:
2 stkvårløk (finsnittet)
1 håndfullfrisk koriander
Fremgangsmetode
Pensle bakepotetene med olje. Dryss på salt, og grill dem som anvist på pakken.
Bland tomater, rødløk og persille. Vend inn olivenolje og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Sett til side.
Grill Grill Perfekt lårfilet BBQ som anvist på pakken til kjøttet er gjennomstekt.
Lag et kryss i toppen av de bakte potetene og press lett sammen. Topp med mais og en god skje Coop Rømmedressing.
Server lårfileten med tomatsalat, bakte poteter og ekstra rømmedressing ved siden av. Dryss over vårløk og koriander rett før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆