Pizza med reinsdyr, snøfrisk og pisket tyttebærrømme
Pizza med reinsdyrkjøtt, Snøfriskost og pisket tyttebærrømme er en spennende måte å lage hvit pizza på. Og her er det vilt mange muligheter for variasjon.
![Kvinne holder tallerken med pizza](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7mdbNGa6nAXrEr9oAgXEzg/60d034039a398858e997ecd0e91a299b/pizza.med.reinsdyr.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
15min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 ghvetemel
4 dlvann
en halv pktørrgjær
1 klypemaldonsalt
200 greinsdyrfilet (rå)
salt og pepper
Jarlsberg (revet)
1 begercréme fraîche
1 begerrømme
40 gtyttebær
1 pkTine snøfrisk
Fremgangsmetode
Elt sammen hvetemel, vann, gjær og salt på lav hastighet i 15 min. Del deigen i emner på ca. 250 gram og la dem heve på et bakebrett i ca. 30 min.
Skjær kjøttet i tynne skiver, og krydre med salt og pepper.
Kjevle eller klem ut deigemnene til runde pizzabunner.
Fordel et tynt lag crème fraîche, Jarlsbergost og kjøtt på toppen.
Stek pizzaene på 220 °C til bunnen er sprø.
Pisk rømme med tyttebær til den er stiv, og ha tyttebærrømme og Snøfrisk på toppen av pizzaene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆