pølser
Cheesy Chili pølse med mangosalsa, pico de gallo og chilimajones
Søtt, hot og deilig spicy er superdigg til disse ostepølsene med chili. Her får du masse deilig tilbehør med mango, chili og syltet rødløk. Pico de gallo er en meksikansk tomatsalsa, og chilimajones lager du med ferdig majones og chilisaus. Jo mer, jo bedre!

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pølser og brød:
2pkGrill Perfekt Cheesy Chili-pølser
1pkGrill Perfekt pølsebrød
Syltet rødløk:
1stkrødløk (i tynne skiver)
1dleplesidereddik
1dlvann
2sssukker
en halvtssalt
Mangosalsa:
1stkmoden mango (i små terninger)
en halvstkrød chili (finhakket)
1sslimesaft
1ssolivenolje
2ssfrisk koriander (finhakket)
litt salt
Pico de gallo:
2stktomater (finhakket)
en halvstkrødløk (finhakket)
1sslimesaft
2ssfrisk koriander
litt salt
Chilimajones:
4ssmajones
1sssriracha (eller annen chilisaus)
1tslimejuice
Til servering:
frisk koriander
limebåter
Fremgangsmetode
Syltet rødløk
Kok opp eddik, vann, sukker og salt. Hell over rødløken og la stå minst 20 min.
Mangosalsa
Vend sammen alle ingrediensene, og smak til med salt og lime.
Pico de gallo
Bland sammen ingrediensene til pico de gallo og smak til med salt og lime.
Chilimajones
Visp sammen alle ingrediensene til en jevn saus.
Servering
Grill pølsene til de er gylne og gjennomvarme. Varm pølsebrødene lett på grillen eller i ovn.
Fyll brødene med pølse og topp med syltet rødløk, mango- og chilisalsa og pico de gallo.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆