Cheesy Chili pølse med mangosalsa, pico de gallo og chilimajones
Søtt, hot og deilig spicy er superdigg til disse ostepølsene med chili. Her får du masse deilig tilbehør med mango, chili og syltet rødløk. Pico de gallo er en meksikansk tomatsalsa, og chilimajones lager du med ferdig majones og chilisaus. Jo mer, jo bedre!

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pølser og brød:
2 pkGrill Perfekt Cheesy Chili-pølser
1 pkGrill Perfekt pølsebrød
Syltet rødløk:
1 stkrødløk (i tynne skiver)
1 dleplesidereddik
1 dlvann
2 sssukker
en halv tssalt
Mangosalsa:
1 stkmoden mango (i små terninger)
en halv stkrød chili (finhakket)
1 sslimesaft
1 ssolivenolje
2 ssfrisk koriander (finhakket)
litt salt
Pico de gallo:
2 stktomater (finhakket)
en halv stkrødløk (finhakket)
1 sslimesaft
2 ssfrisk koriander
litt salt
Chilimajones:
4 ssmajones
1 sssriracha (eller annen chilisaus)
1 tslimejuice
Til servering:
frisk koriander
limebåter