pølser
Cheesy Chili pølse med mangosalsa, pico de gallo og chilimajones
Søtt, hot og deilig spicy; her får du masse deilig tilbehør med mangosalsa, syltet rødkøk og pico de gallo - en meksikansk tomatsalsa.

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pølser og brød:
2 pkGrill Perfekt Cheesy Chili-pølser
1 pkGrill Perfekt pølsebrød
Syltet rødløk:
1 stkrødløk (i tynne skiver)
1 dleplesidereddik
1 dlvann
2 sssukker
en halv tssalt
Mangosalsa:
1 stkmoden mango (i små terninger)
en halv stkrød chili (finhakket)
1 sslimesaft
1 ssolivenolje
2 ssfrisk koriander (finhakket)
1 klypesalt
Pico de gallo:
2 stktomater (finhakket)
en halv stkrødløk (finhakket)
1 sslimesaft
2 ssfrisk koriander
1 klypesalt
Chilimajones:
4 ssmajones
1 sssriracha (eller annen chilisaus)
1 tslimejuice
Til servering:
1 håndfullfrisk koriander
4 stklimebåter
Fremgangsmetode
Syltet rødløk
Kok opp eddik, vann, sukker og salt. Hell over rødløken og la stå minst 20 min.
Mangosalsa
Vend sammen alle ingrediensene, og smak til med salt og lime.
Pico de gallo
Bland sammen ingrediensene til pico de gallo og smak til med salt og lime.
Chilimajones
Visp sammen alle ingrediensene til en jevn saus.
Servering
Grill pølsene til de er gylne og gjennomvarme. Varm pølsebrødene lett på grillen eller i ovn.
Fyll brødene med pølse og topp med syltet rødløk, mango- og chilisalsa og pico de gallo.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆