pølser
Kjøttpølser med kålrotstappe og brunet smør
Stek gode, skinnfrie kjøttpølser i pannen og server med kålrotstappe og rødkål som bare skal varmes, og en enkel og litt spenstig saus av brunet smør med soyasaus og tyttebær.
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 og en halv pkGilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g
1 pkXtra rødkål
1 pkCoop kålrotstappe 500g
150 gsmør
en halv dlsoyasaus
1 dlCoop fryste tyttebær
Litt Extra:
1 feddhvitløk (Til soyasmøret)
1 klypefinhakket persille
1 dæsjdijonsennep
Fremgangsmetode
Varm kålrotstappe og rødkål som anvist på pakken.
Brun smøret på middels varme til det er gyllenbrunt. Rør litt underveis.
Tilsett soyasaus, (hvitløk om ønskelig) og tyttebær og la det koke samme på svak varme i 1-2 minutter før servering.
Del pølsene i to på langs og stek dem i en stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.
Tilsett dijonsennep og finhakket persille ved servering om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆