pølser
Tasty Garlic pølse med hjemmelaget coleslaw og syltet rødløk
Syltet rødløk passer til alt av grillmat. Løken skal bare trekke i den varme laken i 20 minutter, men blir enda bedre hvis den får stå over natten, og holder seg godt i kjøleskapet. Her serverer vi den til pølser og coleslaw.

10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pølser og brød:
2pkGrill Perfekt Tasty Garlic-pølser
1pkGrill Perfekt pølsebrød
Syltet rødløk:
1stkrødløk (i tynne skiver)
1dleplesidereddik
1dlvann
2sssukker
en halvtssalt
Coleslaw:
2dlrødk ål (finsnittet)
1stkgulrot (revet)
en halvdlaioli
1tssitronsaft
1klypesalt og pepper
Til servering:
4tsaioli
1håndfullfrisk persille
Fremgangsmetode
Syltet rødløk
Kok opp eddik, vann, sukker og salt. Hell over rødløken og la stå minst 20 min.
Coleslaw
Bland sammen rødkål og revet gulrot. Vend inn aioli og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett kaldt.
Servering
Grill pølsene til de er gjennomvarme og gylne. Varm pølsebrødene lett på grillen eller i ovn.
Fyll pølsebrødene med Grill Perfekt Tasty Garlic-pølser, en raus skje coleslaw og syltet rødløk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆