Til hovedinnhold
pølser

Tasty Garlic pølse med hjemmelaget coleslaw og syltet rødløk

Syltet rødløk passer til alt av grillmat. Løken skal bare trekke i den varme laken i 20 minutter, men blir enda bedre hvis den får stå over natten, og holder seg godt i kjøleskapet. Her serverer vi den til pølser og coleslaw.

Tasty Garlic pølse med hjemmelaget coleslaw og syltet rødløk servert i pølsebrød på lyseblå asjetter på hvitt bord. Liten gul skål med syltet rødløk ved siden av, og vannglass med sitronskiver i bakgrunnen.

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Pølser og brød:

2pkGrill Perfekt Tasty Garlic-pølser

1pkGrill Perfekt pølsebrød

Syltet rødløk:

1stkrødløk (i tynne skiver)

1dleplesidereddik

1dlvann

2sssukker

en halvtssalt

Coleslaw:

2dlrødkål (finsnittet)

1stkgulrot (revet)

en halvdlaioli

1tssitronsaft

salt og pepper

Til servering:

aioli (ekstra til topping)

frisk persille

Fremgangsmetode

Syltet rødløk

Kok opp eddik, vann, sukker og salt. Hell over rødløken og la stå minst 20 min.

Coleslaw

Bland sammen rødkål og revet gulrot. Vend inn aioli og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett kaldt.

Servering

Grill pølsene til de er gjennomvarme og gylne. Varm pølsebrødene lett på grillen eller i ovn.
Fyll pølsebrødene med Grill Perfekt Tasty Garlic-pølser, en raus skje coleslaw og syltet rødløk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen