Til hovedinnhold
kjøtt

Rød curry med kylling

Asiatisk curry med kylling, grønnsaker, kokosmelk og chili er fargerik, sunn og deilig middag med masse gode smaker.

Rød curry med kylling

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

350gkyllinglårfilet

150ggresskar

120ggrønne bønner

4dljasminris

1ssnøytral olje

4ssrød curry paste

2 og en halvdlkyllingbuljong

4dlkokosmelk (lett)

1stklime (revet skall)

2tsfiskesaus

1håndfullfrisk koriander

en halvstkfinhakket rød chili (smak til)

1stklime (i båter)

Fremgangsmetode

Skjær kyllingen i store terninger og gresskaret i små biter. Skjær av den trevlete enden på bønnene. Kok jasminrisen som anvist på pakken.
Varm oljen på middels høy varme i en stor stekepanne. Tilsett curry paste og la det frese i ca. 2 min. Rør inn kyllingbuljongen. La det koke litt inn før du rører inn kokosmelk, limeskall og fiskesaus. Tilsett kylling, gresskar og bønner.
Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 8-10 min til kyllingen er gjennomkokt og gresskaret mørt. Server med jasminris, koriander, chili og limebåter

Andre relevante oppskrifter