Til hovedinnhold
kjøtt

Rød curry med svinekjøtt og thai basilikum

Dette er en rask og lettlaget curry med strimlet svinekjøtt og grønnsaker. Fersk thai basilikum, curry paste og kokosmelk topper smaken. Thai basilikum har en litt krydret anislignende smak. Du finner økologisk norskdyrket thai basilikum blant de ferske urtene på Coop Mega.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

550gstrimlet svinekjøtt

500gCoop original wokblanding

3sscurry paste (rød)

400mlkokosmelk

1håndfullthai basilikum

8stkasparges (grønne, finsnittet)

1ssolje (til steking)

nudler (til servering)

Fremgangsmetode

Begynn med å koke nudler etter anvisning på pakken. Ha i asparges rett før de er ferdig. Sil av vannet.
Varm olje i en stekepanne. Ha i rød currypaste og la det frese noen sekunder. Tilsett kokosmelken og grønnsakene. Kok opp og skru ned varmen igjen til det småkoker.
Ha i strimlet svinekjøtt og la det trekke i 2-3 minutter til kjøttet er gjennomstekt, og grønnsakene fortsatt har litt tyggemotstand.
Riv eller grovhakk thai basilikum og ha på toppen. Server med nykokt jasminris eller nudler til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn