Slik lager du Chili con carne
Chili con carne er alltid populært. Følg denne oppskriften, og lag en deilig og mettende gryterett som slår ann hos både store og små.
2t 30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
600 ghøyrygg (i terninger)
2 ssolje (og smør, til steking)
en halv tssalt
en fjerdedel tspepper
1 stkstor rødløk (i grove biter)
2 stkstore gulrøtter (i terninger)
1 stkrød chili (finhakket)
2 feddhvitløk (finhakket)
2 ssmalt spisskummen
2 sstørket oregano
1 tsChili explosion-krydder (evt. 0,5 ts chilipulver)
2 sstomatpuré
2 bokserhakkede tomater
2 og en halv dlvann
1 stkgrønnsaksbuljongterning
1 stklaurbærblad
1 bokskidneybønner
2 stkrød paprika (i biter)
2 tssukker (smak til)
1 tseddik (gjerne rødvinseddik, smak til med mer om nødvendig)
1 stklime
2 ssfersk koriander (finhakket)