Til hovedinnhold
kjøtt

sommerkotelett-med-indisk-vri

Prøv en litt anderledes vri på kotelettene med denne velsmakende oppskriften.

1t / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

sommerkoteletter

sjampignon

små løk

fedd hvitløk

chili (rød)

curry paste (rød, garam masala eller tørket karri)

kokosmelk

lime

salt

Fremgangsmetode

Tilbehør

Yoghurt naturell med salt, finhakket agurk og sitron. Sukkererter og grønne bønner, blansjert og vendt i olje og sitron

Slik lager du kotelettene

Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom hver kotelett, da blir de raskere gjennomstekt. Ha på salt og pepper.
Bruk en varm grill eller panne og stek kotelettene, sopp, hvitløk, chili og løk gylne. Bruk ei gryte og fres krydderet i litt olje.
Tilsett koteletter og grønnsaker. Hell over kokosmelk. La putre under lokk til kjøttet er mørt og slipper beinet, ca. 1 time.
Smak til med lime og salt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆