kjøtt
Steam buns med pulled pork og mango- og agurksalsa
Pulled pork – svinekjøtt som er så mørt at det nesten faller fra hverandre. Myke steam buns som dampes så de blir varme og luftige. Frisk og deilig salsa og en spicy chilimajones. Det er bare å digge inn.
25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkpulled pork
1 tskorianderfrø (ristet og kvernet)
1 tsfennikelfrø (ristet og kvernet)
1 tshel sort pepper (ristet og kvernet)
1 sshoisinsaus
1 ssteriyakisaus
1 pksteam buns
Dette trenger du til chilimajones:
1 stkegg
1 sssrirachasaus
1 stksitron (saften)
en halv tssalt
4 dlsolsikkeolje
Dette trenger du til mango- og agurksalsa:
1 stkagurk i terninger
1 stkmango i terninger
1 stklime
1 håndfullkoriander
en halv stkGrønn chili (finhakket)
Fremgangsmetode
Slik tilbereder du pulled pork og steam buns
Varm kjøttet i en stekepanne. Tilsett alle krydderne, hoisinsaus og teriyakisaus.
Damp steam buns som anvist på pakken.
Slik lager du chilimajones
Bland egg, sriracha, sitronsaft og salt.
Spe med oljen i en tynn stråle mens du pisker til en tykk majones.
Slik lager du mango- og agurksalsa
Bland agurk og mango.
Smak til med limesaft, koriander og grønn chili.