svinekjøtt
Steam buns med pulled pork og mango- og agurksalsa
Pulled pork – svinekjøtt som er så mørt at det nesten faller fra hverandre. Myke steam buns som dampes så de blir varme og luftige. Frisk og deilig salsa og en spicy chilimajones. Det er bare å glede seg til middag!

25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pulled pork:
1pkpulled pork
1tskorianderfrø (ristet og kvernet)
1tsfennikelfrø (ristet og kvernet)
1tshel sort pepper (ristet og kvernet)
1sshoisinsaus
1ssteriyakisaus
1pksteam buns
Chilimajones:
1stkegg
1sssrirachasaus
1stksitron (saften)
en halvtssalt
4dlsolsikkeolje
Mango- og agurksalsa:
1stkagurk i terninger
1stkmango i terninger
1stklime
1håndfullkoriander
en halvstkGrønn chili (finhakket)
Fremgangsmetode
Pulled pork
Varm kjøttet i en stekepanne. Tilsett alle krydderne, hoisinsaus og teriyakisaus.
Damp steam buns som anvist på pakken.
Chilimajones
Bland egg, sriracha, sitronsaft og salt.
Spe med oljen i en tynn stråle mens du pisker til en tykk majones.
Mango- og agurksalsa
Bland agurk og mango.
Smak til med limesaft, koriander og grønn chili.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆