Til hovedinnhold
svinekjøtt

Steam buns med pulled pork og mango- og agurksalsa

Pulled pork – svinekjøtt som er så mørt at det nesten faller fra hverandre. Myke steam buns som dampes så de blir varme og luftige. Frisk og deilig salsa og en spicy chilimajones. Det er bare å glede seg til middag!

To steam buns med pulled pork og mango- og agurksalsa servert i blå bolle på blå tøyserviett. Koriander på toppen.

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Pulled pork:

1pkpulled pork

1tskorianderfrø (ristet og kvernet)

1tsfennikelfrø (ristet og kvernet)

1tshel sort pepper (ristet og kvernet)

1sshoisinsaus

1ssteriyakisaus

1pksteam buns

Chilimajones:

1stkegg

1sssrirachasaus

1stksitron (saften)

en halvtssalt

4dlsolsikkeolje

Mango- og agurksalsa:

1stkagurk i terninger

1stkmango i terninger

1stklime

1håndfullkoriander

en halvstkGrønn chili (finhakket)

Fremgangsmetode

Pulled pork

Varm kjøttet i en stekepanne. Tilsett alle krydderne, hoisinsaus og teriyakisaus.
Damp steam buns som anvist på pakken.

Chilimajones

Bland egg, sriracha, sitronsaft og salt.
Spe med oljen i en tynn stråle mens du pisker til en tykk majones.

Mango- og agurksalsa

Bland agurk og mango.
Smak til med limesaft, koriander og grønn chili.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit