Asiatisk ribbe med soyaglaze og syrlig coleslaw
Ribbe hører jula til, men har du prøvd å lage asiatisk ribbe før? Den blir like saftig og god som vi er vant til, men får et skikkelig smakskick av soya, chili, hvitløk, ingefær og spennende sitrongress.

2t 30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Asiatisk ribbe:
1kgribbe (uten bein og svor, skåret i 5 cm biter)
1lkyllingkraft
1stkingefær (ca. 4 cm, skrelt og finhakket)
4feddhvitløk (delt i fire)
1ssriseddik
1ssbrunt sukker
1stksitrongress (delt i to på langs)
Soyaglaze:
2sssolsikkeolje
1klypesalt og pepper (smak til)
1stkingefær (ca. 4 cm, skrelt og finrevet)
3sssoyasaus
4ssbrunt sukker
2stkrøde chili ( finhakket)
2stilkersitrongress (finhakket, kun den hvite delen)
Asiatisk coleslaw:
en halvstkrødkål
2stkgulrøtter
4stkreddiker
4ssriseddik
1tssesamolje
1tslimesaft
2tsbrunt sukker
en halvstkfinhakket rød chili (smak til)
1håndfullhakket frisk koriander
