Til hovedinnhold
svinekjøtt

Juleskinke i lompe

Samle venner og familie til julebrunsj, og server juleskinke, lefser, sennep og epleskiver som en deilig wrap, eller enkel tapas!

Juleskinke i lompe, rullet sammen og delt i to, servert på trefjøl med eplebåter og en liten skål blandede nøtter.

10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

4skiverJuleskinke

4stklomper (eller lefser, avlange)

1dæsjgrov sennep

1posebabyspinat

1stkeple

1stkgranateple (frøene)

Fremgangsmetode

Smør et tynt lag med grov sennep over hele lompa. Fordel juleskinke og babyspinat på halvparten.
Skjær eplet i strimler. Topp med eplestrimler og frø fra granateplet før du ruller lompa sammen.
Skjær i to eller flere biter, og servér med en tannpirker gjennom så gjestene enkelt kan forsyne seg.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit