svinekjøtt
Juleskinke i lompe
Samle venner og familie til julebrunsj, og server juleskinke, lefser, sennep og epleskiver som en deilig wrap, eller enkel tapas!

10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4skiverJuleskinke
4stklomper (eller lefser, avlange)
1dæsjgrov sennep
1posebabyspinat
1stkeple
1stkgranateple (frøene)
Fremgangsmetode
Smør et tynt lag med grov sennep over hele lompa. Fordel juleskinke og babyspinat på halvparten.
Skjær eplet i strimler. Topp med eplestrimler og frø fra granateplet før du ruller lompa sammen.
Skjær i to eller flere biter, og servér med en tannpirker gjennom så gjestene enkelt kan forsyne seg.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆