svinekjøtt
Pytt i panne
Tenk på miljøet, reduser matsvinnet og lag en deilig pytt i panne av restemat fra kjøleskapet!

30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
2stkkarbonader
2stkpølser
1skiverøkt skinke
8skiverspekepølse
4stkpoteter
2stkgulrøtter
1håndfullblomkål
1håndfullbrokkoli
1stkrødløk
2feddhvitløk
1stkrød paprika
2stkegg
2sssmør til steking
1klypefersk timian
Fremgangsmetode
Smelt 1 ss smør i en stekepanne. Kutt karbonader, pølse og skinke i biter. Ha kjøttet stekepannen sammen med spekepølsen og brun disse.
Når kjøttet er ferdig stekt, legger du det i en ildfast form og holder dett varmt i stekeovnen til senere.
Skrell gulrøttene og vask potetene. Kutt begge deler i småbiter.
Smelt resten av smøret og tilsett gulrøtter og poteter. Stek til de begynner å bli møre.
Kutt løk og hvitløk i småbiter, og tilsett disse sammen med biter av brokkoli, blomkål og paprika.
Når alle grønnsakene er møre, blander du inn kjøttbitene og steker to egg i en annen stekepanne.
Legg eggene på toppen, dryss finhakket timian over og server med brød!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆