Til hovedinnhold
svinekjøtt

Svinekjøtt med søtpotetmos

Lag søtpotetmos for en ny vri på middagen. Sammen med stekt svinekjøtt og grønnsaker blir den gylne søtpotetmosen himmelsk.

Svinekjøtt med søtpotetmos og stekte grønnsaker, servert på grå tallerken.

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400gstrimlet svinekjøtt

2sssmør

2stkpaprika

5stkvårløk

1pksukkererter

4sssoyasaus

1stklime (kun saft)

4sssesamfrø

Søtpotetmos:

2stkstore søtpoteter

2sssmør

4sskremfløte

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Skrell og del 2 søtpoteter i biter. Kok mør i lettsaltet vann, ca. 20 min, hell av vannet og mos med 2 ss smør og 4 ss kremfløte. Smak til med salt og pepper.
Fres 400 g strimlet svinekjøtt i smør i en varm panne. Strimle 2 paprika og del 5 vårløk i biter.
Ha i pannen og fres videre i 2 minutter. Vend inn 1 pakke sukkererter, 4 ss soyasaus og limesaft fra 1 lime. Server med søtpotetmos og et dryss sesamfrø.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit