Til hovedinnhold
svinekjøtt

Ytrefilet av svin med ovnsbakte småpoteter, grillet ananas og salat med fetaost

Ananas er godt på grillen, og den søte frukten passer utrolig godt til grillet svinefilet. Salaten topper vi med litt salt fetaost – en perfekt kombinasjon av søtt og salt.

Ytrefilet av svin med ovnsbakte småpoteter, grillet ananas og salat med fetaost, servert på turkis asjett med grillede cherrytomater. Skåler med sommersalat og ovnsbakte poteter i bakgrunnen.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Ytrefilet av svin:

1pkGrill Perfekt Ytrefilet av svin

olje til pensling

salt og pepper

frisk persille (til topping)

Bakte småpoteter:

600gsmåpoteter

1ssolivenolje

salt og pepper

Grillet ananas og tomater:

6skiverfersk ananas

150gsødmetomater

litt olje

Salat med fetaost:

1pkruccola

100gcherrytomater (delt i to)

100gfetaost (smuldret)

1ssolivenolje

1tssitronsaft

salt og pepper

Fremgangsmetode

Ovnsbakte småpoteter

Forvarm ovnen til 220 °C. Vend potetene i olje, salt og pepper. Stek i 25–30 min. til de er gylne og møre. Eller grill dem i en aluminiumsform på grillen.

Grillet ananas og cherrytomater

Pensle ananasskiver og tomater med litt olje. Grill i 2–3 min.

Salat med fetaost

Bland sammen ruccola, tomater og feta. Vend inn olivenolje, sitronsaft, salt og pepper rett før servering.
Skjær ytrefileten i skiver og server med grillede grønnsaker, sommersalat og bakte poteter. Topp med frisk persille.

Grillet ytrefilet av svin

Pensle ytrefileten med olje og krydre med salt og pepper. Grill på middels høy varme i ca. 12–15 min, snu jevnlig. La hvile i 5 min. før oppskjæring.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen