Wrap med pulled pork og BBQ glaze
Pulled pork, eller rivegris som noen liker å si på norsk, servert med knasende sprø råkost og søt-salt dressing gir et perfekt balansert måltid både smak- og ernæringsmessig.
![Wrap med pulled pork, råkostsalat og BBQ glaze, på trefjøl. Hvit trebakgrunn. Lyseblå skål med gulrotstaver i bakgrunnen.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3QJ5bzBElWbd296Ye7Mldm/a6270f0a63e37f218d0b5d03ffeed3e5/Wrap_med_pulled_pork_og_BBQ_glaze.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkpulled pork
4 stkgrove tortillalefser
Råkostsalat:
1 stkbrokkoli (kun stilken)
2 stkgulrøtter
en fjerdedel stkrødkål
1 pottefersk koriander
BBQ-glaze:
1 stkliten løk (finhakket)
1 ssolivenolje
1 dlketchup
1 ssflytende honning
1 ssbalsamicoeddik
1 ssdijonsennep
en halv tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Stek pulled pork som anvist på pakken. Riv kjøttet med en gaffel.
Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler.
Stek løken blank i olje. Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke til sausen tykner.
Fordel kjøtt, grønnsaker og glaze i tortillaene. Pynt med koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆