svinekjøtt
Wrap med pulled pork og BBQ glaze
Pulled pork, eller rivegris som noen liker å si på norsk, servert i tortilla med knasende sprø råkost og hjemmelaget BBQ glaze er digg både som middag og i matpakken!

25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1pkpulled pork
4stkgrove tortillalefser
Råkostsalat:
1stkbrokkoli (kun stilken)
2stkgulrøtter
en fjerdedelstkrødkål
1pottefersk koriander
BBQ-glaze:
1stkliten løk (finhakket)
1ssolivenolje
1dlketchup
1ssflytende honning
1ssbalsamicoeddik
1ssdijonsennep
en halvtssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Stek pulled pork som anvist på pakken. Riv kjøttet med en gaffel.
Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler.
Stek løken blank i olje. Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke til sausen tykner.
Fordel kjøtt, grønnsaker og glaze i tortillaene. Pynt med koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆