Ekte meksikansk vegetarnachos med digg topping
Det er lov å hygge seg litt ekstra i sommervarmen, og da er lettvint nachos midt i blinken. Med tre herlige toppinger er det klart for den ultimate kosematen!
20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Elotes - maissalat:
4 stkmaiskolber (eller maiskorn fra boks)
1 ssrapsolje
en halv dlmajones
en fjerdedel tschipotle chilipulver (eller røkt chilipulver)
50 gfetaost (smuldret)
1 ssfersk koriander (finhakket)
en fjerdedel stksaften av lime
1 dæsjsalt
1 dæsjpepper
Guacamole:
2 stktomater (finhakkede)
2 feddhvitløk (revet)
en fjerdedel stkgul løk (finhakket)
2 stkavokado
en fjerdedel stksaften av lime
1 ssspisskummen
1 ssfersk koriander (finhakket)
en halv tsflaksalt
Queso blanco - hvit ostesaus:
200 ghvit cheddarost (revet)
1 dlhelmelk
1 feddhvitløk (revet)
1 sssyltet jalapeño (finhakket)
1 tsspisskummen
1 tsløkpulver
Til servering:
1 posesalte tortillachips (stor)