vegetar
Grillet asparges og spisskål med chevrekrem
Grillet asparges og spisskål med chevrekrem passer ypperlig som en siderett, eller når du trenger en smaksbombe til grillmaten.

10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 buntasparges
en halv stkspisskål
1 begercreme fraiche
120 gchevre (ca.)
2 stksitroner
2 ssgod olivenolje
1 nevetimian
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Kutt av den nederste delen på aspargesen, og del spisskål i tynne båter. Vask sitronene og riv skallet med et zest-jern – eller bruk en ostehøvel og strimle skallet med kniv.
Grill grønnsakene sammen med halve sitroner.
Ha crème fraîche i en bolle sammen med smuldret chevre og vend sammen. Smak til med salt og pepper.
Legg de grillede grønnsakene på et fat, skvis over saften fra de grillede sitronene og litt olivenolje. Server med chevrekrem, sitronskall og timian.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆