vegetar
Saftige lunsjkaker med blomkål og erter
Disse lunsjkakene med blomkål og erter er så saftige og gode at de kan spises både til lunsj og middag.

20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 og en halvdltørr quinoa
en halvstkgul løk
2feddhvitløk
250gblomkål
1dlbrødsmuler (fra innmaten på et fint brød)
1dlselskapserter
1stkegg
1dlrevet ost
2tsmalt spisskummen
2tssalt
1tskvernet pepper
1dlspeltmel
2ssnøytral olje til steking
Fremgangsmetode
Skyll quinoaen godt før du koker etter anvisning på pakken. Dette tar ca 10 minutter.
Skjær løk, hvitløk og blomkål grovt. Ha det over i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør det til små biter.
Gjør det samme med innmaten på brødet.
Ha quinoa i en bolle og bland inn grønnsakene, erter, egg, brødsmuler, ost og krydder. Bland inn melet. Bruk gjerne hendene.
Rull deigen til små kaker. Stek dem i nøytral olje til de er sprø og gylne.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆